به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله عبدالنبی نمازی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با بیان اینکه در قرآن به همه نیازهای بشر اعم از مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، اخلاقی، اعتقادی، خانوادگی و مدیریتی پرداخته شده، تأکید کرد: رسانهها باید با هدایت و همکاری کارشناسان قرآنی موضوعات را براساس نیاز مردم استخراج کنند و در اختیار مخاطبان قرار دهند.
وی افزود: اگر نیازهای روزمره و لحظهای جامعه به صورت کاربردی از قرآن استخراج و ارائه شود به طور حتم برای بینندگان و شنوندگان جاذبه خواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در شهرستان کاشان با تأکید بر اینکه مطالب رسانهای باید برای مخاطبان جاذبه داشته باشد، افزود: اگر مطالب ارائه شده به درستی و با توجه به شناخت از مخاطب و متناسب با اقشار و سنین مختلف تهیه و ارائه شود، مخاطب با انگیزه مطالب را پیگیری میکند.
آیت الله نمازی صدا و سیما، خطبه های نمازجمعه، خطابه های وعاظ بویژه در ایام ماه مبارک رمضان، محرم و صفر و کلاسهای آموزش و پرورش و بالاخره دانشگاهها را ظرفیتهای نظام برای ترویج فرهنگ قرآنی برشمرد و گفت: رسانهها باید برای تغذیه فکری، معنوی، اجتماعی و سیاسی جامعه از همه امکانات نظام بهره بگیرند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان درباره چگونگی تعامل نخبگان، مفسران و پژوهشگران قرآنی با رسانه ها اظهار داشت: معمولا اساتید و علما و مفسران درحوزه های علمیه و استانها جلسات اخلاق و تفسیرو مباحث مختلف اجتماعی برگزار می کنند و رسانهها باید هنر حسن استفاده از این جلسات را داشته باشند.
دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و رسانههای برخط قرآنی آیات به همت اداره کل ارشاد استان تهران با حضور مسئولان لشکری و کشوری، 19 اسفند در مرکز همایشهای برج آزادی تهران برگزار میشود.